SDE

Владика Григорій взяв участь у святкуванні храмового празника Прокатедрального собору

15 жовтня 2015
Друк E-mail
Фото прес-служби СДЄ
14 жовтня, на празник Покрова Пресвятої Богородиці, владика Григорій, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, очолив святкову Божественну Літургії з нагоди храмового празнику Прокатедрального собору Покрова Пресвятої Богородиці м. Самбора. Єпископу співслужили: о. Богдан Добрянський (декан Самбірський), о. Володимир Коркуна (адміністратор храму), священики Самбірського деканату та з-за кордону.

Після завершення богослужіння владика Григорій пригадав вірним, що в цей день, 14 жовтня, український народ згадує своїх воїнів, які оберігають державні кордони, а також тих, які віддали своє життя за свободу Україні. Єпископ наголосив, що сьогодні багато недругів України хочуть «вкласти» в уми українців негативне бачення власного війська, принизити гідність українських вояків. Втім українцям варто пам’ятати, що завдяки десяткам тисяч наших воїнів ми сьогодні можемо провадити спокійне мирне життя. Тому слід завжди молитись за воїнів і їхні родини.

Владика Григорій привітав також вірних Прокатедрального собору з храмовим празником та подякував усім священикам за участь в спільній молитві.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Григорій (Комар), Прокатедральний собор, Самбірський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори