SDE

Владика Григорій очолив святкування ГО Спільноти «Наша Хата» [фото]

11 жовтня 2016
Друк E-mail
Фото БФ "Карітас"
Святкування розпочалось 8 жовтня Божественною Літургією у храмі священномученика Омеляна Ковча, яку очолив владика Григорій, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, у співслужінні із о. Ігорем Козанкевичем директорм «БФ Карітас СДЄ УГКЦ» та іншими священнослужителями.

«Бог не хоче, щоб ми терпіли невдачі, Він є милосердний і він є поруч з нами тут і зараз. Я хочу сьогодні висловити свою солідарність з тими, хто сюди приїхав і з тими людьми, які проживають у спільноті "Наша Хата". Ви не самі. Ми всі є дітьми Божими. Не важливо, де ми живемо і що переживаємо – ми усі є однаковими. Ми є разом і важливо, що ми любимо і віримо у наше майбутнє разом із Христом», - директор БФ «Карітас СДЄ УГКЦ»

Після завершення Літургії усі гості частувались різноманітними стравами, які приготували мешканці спільноти, а вся трапеза супроводжувалась "живою музикою". На святі мешканці спільноти декламували власні вірші ,співали пісень. На день народження також завітали спільнота "Емаус - Оселя" (Львів), ВРЦ "Назарет", працівники благодійного фонду "Карітас" а також соціального кафе "Витанія".

«Через багато років пошуку себе і поневірянь у «Нашій Хаті» я відчув себе потрібним. Мене перейняла ідея спільноти. Допомога цим людям - це і моя частина реабілітації. Спільнота для мене стала другою родиною. Спільнота - це мій шлях, моя дорога», - Тарас, мешканець спільноти.

ДМГО «Спільнота взаємодопомоги «Наша Хата» заснована у 2009 році з головною – стати місцем порятунку для людей, що опинились у важких життєвих обставинах , з метою їх ре соціалізації через духовну, психологічну, профієнтаційну та ін. допомогу. «Наша Хата» створена і працює на засадах і принципах Міжнародного руху «Емаус».

Уляна ЯЖИК,
pr-менеджер "Карітас СДЄ"

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: наша хата, Григорій (Комар)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори