SDE

Нове Різдвяне відео: священик з дружиною заспівали разом [відео]

15 січня 2018
Друк E-mail
www.dyvensvit.org
Наприкінці минулого року о. Тарас Рисей та його дружина Оля записали пісню та відео про те, як хочеться зупинити час під час Різдвяних свят. Пісня “Різдвяне” була записана в грудні, 2017-го року м. Дрогобичі, що на Львівщині, на студії звукозапису “69”.

Слова пісні належать о. Степану Рисею, який покинув наш світ у 2004-му році, залишивши по собі чотири збірки поезії. Музику ж на слова батька написав о. Тарас Рисей.

"Бажаємо вам на власній життєвій дорозі, у світлі новонародженого Дитятка, навчитись безнастанно взирати на Небо, адже воно продовжує тихо промовляти кожному до вушка: «Іди сюди!» Відчуйте тепло любові нашого Бога, відкрийтеся на Нього всім серцем, вберіть у своє єство Його найчистішу благодать, і станьте людьми новими, воістину різдвяними!" – о. Тарас і Оля Рисей.

"Гаряче спасибі говоримо звукорежисеру та музиканту Володимиру Андрієвському (гурт “Мері”) за технічну допомогу, дружбу, розуміння. Велику вдячність також висловлюємо відеооператору Олегу Здренику за чудову роботу в створенні даного відеокліпу та добрий настрій, подарований нам, під час плідної зйомки".

Джерело: ДивенСвіт

Теми: Самбірський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори