SDE

У Биличах відбулась загальноєпархіальна проща [фото]

07 червня 2018
Друк E-mail
Фото Марти ДЗІНДЗЮРИ і Оксани СЛИВ'ЯК
2-3 червня у відпустовому місці с. Биличі на Старосамбірщині відбулась загальноєпархільна проща з нагоди 25-ліття Самбірсько-Дрогобицької Єпархії та 30-ліття першої привселюдної Божественної Літургії біля чудотворного джерела у Биличах.

2 червня кількасот юних паломників прибули пішки до Билич з довколишніх міст і сіл. Увечері цього дня прочани помолились Акафіст до Пресвятої Богородиці, а опівночі із запаленими свічками вирушили до фігури Матері Божої на молитовні чування. Відтак на співочому полі відбулась духовно-мистецька програма.

3 червня, в неділю Всіх Святих, Архиєрейську Літургію відслужив владика Григорій, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, у співслужінні численного духовенства. Богослужіння супроводжував хор з Катедрального собору м. Дрогобич "Відлуння".

Після завершення Святої Літургії владика Григорій склав подяку духовенству, прочанам за їх молитовну участь в богослужіннях у відпустовому місці. Єпископ подякував о. Володимиру Нестеру, який душпастирює у Биличах та трудиться над розбудовою паломницького центру, за дбайливе приготування цьогорічної прощі. Слова подяки пролунали також й на адресу жертводавців та всіх людей доброї волі, які допомогли в організації цьогорічного паломництва.

Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Фото Марти ДЗІНДЗЮРИ і Оксани СЛИВ'ЯК

 

Теми: Григорій (Комар), Биличі

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори