SDE

"Завжди разом...": завершився табір для дітей з прифронтової зони [фото]

28 серпня 2018
Друк E-mail
Фото о. Олега БІСИКА
В неділю, 26 серпня завершився 10-ти денний табір для дітей із прифронтової зони організований силами Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ та волонтерів Дрогобича. Цього літа у ньому взяло участь майже 70 дітей разом із педагогами із шкіл сходу.

Діти із Станично-Луганського району та м. Авдіївки приїжджають до Дрогобича вже не вперше. Схожі табори стали для нашого міста вже традиційними. Проте, у цьому таборі взяла участь найбільша кількість дітей, що проживають на лінії зіткнення.

Метою табору було духовно-патріотично виховання та організація дозвілля для дітей. Відбувся він у Реклекційно-просвітницькому Центрі «Еммануїл». Впродовж табору діти брали участь у цікавих квестах, іграх, проявляли свої таланти та здібності. Спілно з учасниками табору працювали місцеві аніматори та семінаристи Дрогобицької Духовної Семінарії бл. свщмч. Северина, Якима і Віталія.

Дуже вагомий вклад у організацію табору внесли і місцеві волонтери, зокрема п Микола і Наталія Походжай. Завдяки їхній підтримці діти мали змогу побувати на екскурсії у м. Львові, отримати незабутні емоції на грандіозному концерті телепроекту «Українська пісня/Ukrainian Song Project», що відбувався на Арені Львів. Величезні враження у таборян залишилися і від пронесеного 26-ти метрового державного стягу Трускавцем який був присвячений Дня Українського Прапора, та сходження на гору Героїв Небесної Сотні, що у с Довге Гірське. Роз’їжджалися усі зі сльозами на очах, адже за цей тиждень усі учасники стали справді великою сім’єю.

о. Олег Бісик

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

banner

Архів
^ Догори