SDE

Владика Ярослав: Хрест Господній підкріплює нас, робить мужніми і дає можливість іти далі

01 квітня 2019
Друк E-mail
Фото прес-служби СДЄ
31 березня, у Хрестопоклонну неділю, владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький, відслужив Божественну Літургію в Катедральному соборі Пресвятої Трійці м. Дрогобич.

Під час проповіді владика Ярослав пояснив вірним значення Хрестопоклонної неділі. "Хрест Господній вказує нам, до якої мети ми подорожуємо в часі Великого посту - до споглядання розп’ятого, померлого і воскреслого Христа", - сказав проповідник.

Почитаючи Хрест Господній, християнин набирається духовної сили, яка випливає з проколеного боку Ісуса. "Ця Божа сила підкріплює нас, робить мужніми і дає можливість іти далі", - додав проповідник.

Таїнственну силу Святого Хреста несе в собі Христова Церква. "Божа сила спливає у Церкві на Божий люд через Святі Тайни", - сказав владика Ярослав.

Єпископ побажав вірним, щоб у часі Великого посту вони сповнились життєдайною силою Хреста Господнього. "Спрямовуймо також наш погляд у світанок нового дня, відчуваючи радість та сяйво Пасхи та взиваючи: Хресту Твоєму поклоняємося, Владико, і святеє воскресення Твоє славимо", - закликав вірних єпископ.

Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Катедральний собор, Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори