SDE

Владика Ярослав відвідав храм Преображення Господнього с. Рихтичі на Дрогобиччині [фото]

09 серпня 2019
Друк E-mail
Фото Пресслужби СДЄ
7 серпня владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький, відвідав храм Преображення Господнього с. Рихтичі на Дрогобиччині. Цього дня 75-літній ювілей життя святкував о. Олександр Головацький, настоятель місцевої громади. Крім цього, цього ж року о. Олександр святкує 50-ліття священичих свячень. З цієї нагоди владика Ярослав відслужив подячну Святу Літургію у співслужінні священиків Лішнянського, Дрогобицького і Меденицького деканатів. Прийти привітати священика прибули численні вірні, представники владики, працівники медицини і освіти.

Під час проповіді владика Ярослав наголосив на значенні священичого служіння в житті Церкви. Священик доносить вірним благу звістку Слова Божого. Він супроводжує дітей Церкви у найважливіших подіях їхнього життя. Тож через тайну священства Бог освячує Свій народ, сповнюючи його Своєю благодаттю.

Наприкінці богослужіння владика Ярослав привітав о. Олександра з ювілеєм життя і священичих свячень і подякував вірним, щоб так численно прийшли на подячну Літургію. У свою чергу, о. Олександр подякував єпископові, священикам і всім присутнім за спільну молитву.

Пресслужба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Ярослав (Приріз), Лішнянський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори