SDE

Владика Григорій: Господь дарує людині життя з особливим задумом, щоб вона Його полюбила і Йому служила [фото]

30 вересня 2019
Друк E-mail
Фото диякона Богдана ХОМ'ЯКА
30 вересня в храмі св. Параскеви, в с. Верхній Лужок на Старосамбірщині, владика Григорій, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, у співслужінні священиків єпархії відслужив чин ієрейського парастасу над тілом покійного о. Петра Сюська.

Після завершення богослужіння архиєрей звернувся до присутніх з поминальним словом. "Людське життя є приготуванням до вічності. Господь дарує його людині з особливим задумом, щоб вона Його полюбила і Йому служила", - сказав владика Григорій.

Крім цього, кожну людину Бог кличе у цей світ з особливою місією. "Кожен з нас є покликаний до особливого завдання, яке окрім нас ніхто інший виконати не зможе. У цьому унікальність кожної людини", - наголосив проповідник. Покликавши у світ о. Петра, Бог доручив йому особливу місію - священиче служіння. "Він був особливим священиком. Нам забракне часу, щоб пригадати його священичі чесноти, його делікатну душу", - сказав архиєрей. Далі владика зазначив, що о. Петро вирізнявся тим, що вмів інших слухати. У цьому виявлялось його священиче смирення.

Нагадаємо, що протоієрей Петро Сюсько відійшов до вічності 29 вересня 2019 року Божого, на 57-му році життя і 28-му році священства.

Пресслужба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: похорон, Григорій (Комар)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори