SDE

Завершились реколекції для священиків єпархії [фото]

05 жовтня 2019
Друк E-mail
Фото Тараса ЖЕПЛІНСЬКОГО
о. Лука МИХАЙЛОВИЧ
3 жовтня подячним Молебнем до Пресвятої Богородиці завершився ІІІ-й тур реколекцій для священиків Самбірсько-Дрогобицької єпархії. Духовні науки виголошував ієромонах Лука Михайлович, духівник Українського католицького університету.

На початку реколекцій владика Ярослав порадив священикам використати цей час для духовного оновлення. "Реколекції – це можливість побути в молитві, побути з Богом, на самоті, в тиші. Це не академічні науки, чи курси, це – духовна віднова", – наголосив єпископ.

Під час реколекційних наук о. Ліка ділився роздумами над Книгою пророка Ісаї, який за 800 років до Різдва Христового розпочав готувати старозавітну людину до приходу Божого Сина. Пророк Ісая, який походив зі священичого роду, все своє життя посвятив проповіді Слова Божого. Він бажав піднести духовний рівень ізраїльського духовенства на значно вищий рівень, ніж той, на якому воно тоді перебувало. Наприкінці Книги пророка Ісаї мовиться про Слугу Господнього, який "виправдає багатьох, їхні беззаконня понесе на собі" (Іс. 53, 11).

 IMG 4968

Зазначимо, що реколекції для духовенства Самбірсько-Дрогобицької єпархії відбуваються щороку, восени. Метою днів духовної віднови є створення можливості для священнослужителів в атмосфері спільної молитви часослова збагатити свій особистий духовний досвід завдяки духовним повчанням реколектанта та особистому спілкуванню з ним. Упродовж наступних двох тижнів відбудуться ще два тури духовних реколекцій.

Пресслужба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Світлини Тараса ЖЕПЛІНСЬКОГО

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: реколекції

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори