SDE

Владика Григорій відвідав парафію с. Хащованя на Сколівщині [фото]

08 липня 2021
Друк E-mail
Фото парафії с. Хащованя
7 липня в храмі Різдва Івана Хрестителя с. Хащованя Славського деканату на Сколівщині владика Григорій, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, освятив престол та очолив Архієрейську Літургію.  

Розпочались святкування із зустрічі архієрея. На подвір’ї храму зібралось багато людей серед них чимало молоді, дівчата в традиційних українських одностроях зустрічали владику хлібом-сіллю та віршованими рядками.Владика Григорій поблагословив всіх присутніх дарами та зайшов до храму, щоб розпочати чин освячення престолу.

Далі розпочалась Служба Божа, яку співслужили з владикою адміністратор цього храму о. Олександр Антонюк, а також численне духовенство, яке здійснює душпастирське служіння на теренах Самбірсько-Дрогобицької єпархії.Під час Літургії присутні мали змогу приступити до святих Таїн Покаяння та Євхаристії.

Після відпусту, владика Григорій висловив слова вдячності всім жертводавцям, які допомогли в спорудженні нового престолу. Також єпископ подякував адміністратору парафії за невтомну працю, нагородивши о. Олександра ієрейським хрестом золотистого кольору.

На завершення о. Олександр подякував владиці Григорію за візит, освячення престолу, спільну молитву та пастирську любов, яку архієрей проявляє до кожної християнської душі.

По завершенні Літургії відбувся обхід довкола храму з окропленням свяченою водою.

За повідомленням парафії с. Хащованя

 

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

 

Теми: Григорій (Комар), Славський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори