SDE

Владика Григорій благословив катехитів єпархії на новий навчальний рік [фото]

30 вересня 2022
Друк E-mail
Фото Катехитичної комісії
Розпочинаємо новий катехитичний рік. Щорічно єпископ благословляє катехитів на їхнє служіння в Церкві. Із благословення єпископа Ярослава (Приріза) 24.09.22 р. Б. відбувся День катехита у Самбірсько-Дрогобицькій єпархії. Урочистість розпочалася Архиєрейською Божественною Літургією в катедральному соборі Пресвятої Трійці, яку очолив владика Григорій (Комар), єпископ – помічник. У своєму слові владика Григорій привітав катехитів, подякував їм за самовіддане служіння – за той «кухлик води, поданий комусь в ім’я Христа». Наприкінці Літургії єпископ уділив катехитам нашої єпархії благословення на новий навчальний катехитичний рік.  

Потім у приміщенні інституту Пресвятої Трійці відбулася робоча зустріч катехитів з головою єпархіальної катехитичної комісії о. Миколою Витівським. Прослухали привітання з нагоди Дня катехита відГолови Патріаршої катехитичної комісії владики Давида (Мотюка). Розмови «за кавою» про катехитичне служіння у цей складний для України час.

Господи, Господи, споглянь із неба і благослови усіх катехитів, щоб приносили щедрі плоди добрих діл у Твоєму Винограднику.

Єпархіальна Катехитична комісія

 

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

 

Теми: Григорій (Комар), Катедральний собор

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори