SDE

З нагоди храмового свята до храму Блаженних Йосафата та Григорія у Самборі привезли мощі його покровителів [фото]

10 грудня 2022
Друк E-mail
Перш за все ми вдячні Богу та нашому воїнству за те, що маємо можливість молитися і відзначити Храмове свято, - наголосив наприкінці Богослужіння 27 листопада 2022 року Божого адміністратор храму Блаженних Йосафата та Григорія о.Микола Витівський.

Святу Літургію очолив декан Самбірський о.Богдан Добрянський, у якій йому співслужили адміністратор храму о.Микола, о.Іван Вербіцький, о.Іван Ковба, о Любомир Григель, о.Тарас Жук.

Проповідь виголосив о Дмитро Сенейко, у якій зазначив: "Дуже добре, що ми маємо храм, який названий на честь наших українських мучеників. Ви маєте ласку бути парафіяни цього храму. Особливо ці святі служать і допомогають вам, їхня підтримка завжди лине до вас, вона ніколи не пропадає. У цей момент святий хоче достукатися до вас, що він про вас памятає”.

Після завершення Богослужіння о.Богдан привітав вірних з першим храмовим святом, подякував о.Миколі за служіння, а прихожанам храму за те, що дбають про красу святині.

Слова вдячності висловив о.Микола душпастирям за співслужіння, вірним за участь у Господній трапезі. Для почитання у храмі були виставлені мощі Блаженних Йосафата та Григорія. Відбулося водосвяття та мирування.

Степан ПАВЛІШАК

ФОТОРЕПОРТАЖ

Автор світлин Степан ПАВЛІШАК

 

Теми: Самбірський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори