SDE

У Самборі освятили християнський дитсадок Святого Миколая [відео&фото]

03 жовтня 2023
Друк E-mail
Фото Сніжани ЩУР
1 жовтня в м. Самборі відбулось освячення дитячого садочку Святого Миколая, засновником якого є Самбірсько-Дрогобицька єпархія УГКЦ. Чин освячення здійснили: владика Володимир (митрополит Івано-Франківський), папський нунцій архиєпископ Вісвальдас Кульбокас, владики Ярослав (єпископ Самбірсько-Дрогобицький), владика Григорій (єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії), у співслужіні священиків єпархії. Участь в події взяли представники місцевої влади, меценати, батьки і діти.

Особливістю ЗДО Святого Миколая СДЄ УГКЦ є глибоке християнське виховання дітей, що сьогодні так потрібно для розвитку нашого суспільства. Владика Ярослав привітав митрополита Івано-Франківського Володимира Війтишина, дякуючи за приїзд та очолення молитви (див. повний текст слова). Єпископ висловив слова вдячності архиєпископу Вісвальдасу Кульбокасу за особливу прихильність до України та сприяння у встановленні цього садочку.

Відтак були зачитані грамоти про призначення о. Любомира Григеля адміністратором закладу, а пані Люби Войтко - директором. Владика Ярослав також подякував всім меценатам та присутнім за молитву та допомогу.

Пресслужба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Фото Сніжани ЩУР

 

Теми: Володимир (Війтишин), Григорій (Комар), Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори