SDE

Презентація недержавного пенсійного фонду "Покрова"

01 листопада 2008
Друк E-mail
28 жовтня під час чергового соборчику деканів Самбірсько-Дрогобицької Єпархії було презентовано Недержавний пенсійний фонд (НПФ) "Покрова", заснований УГКЦ в особі блаженнійшого Любомира . Преосвященнійший Владика Ярослав (Приріз), Єпископ-Помічник Самбірсько-Дрогобицької Єпархії, розказав присутнім про задуми щодо створення такого фонду та напрацювання Синоду Єпископів у цій царині. НПФ "Покрова" представляли митр. прот. Василь Копичин, голова Наглядової ради та пан Володимир Ульянов, голова Наглядової ради "Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів" і компаній з управління активами "Всесвіт".

Як зауважив о. Василь Копичин, що це перший на пострадянському просторі недержавний пенсійний фонд, засновником якого виступила Церква. Головною метою серії візитів по єпархіях УГКЦ представників НПФ "Покрова" – інформувати вірних про діяльність фонду, а також, вивчення можливостей для створення консультаційно-інформаційних пунктів (КІПів) та підбір кандидатів для роботи консультантами у цих пунктах.

Для забезпечення якості роботи НПФ "Покрова" залучив для обслуговування тільки професійні компанії з адміністрування і управління пенсійними активами, що спеціалізуються на одному виключному виді діяльності. Адміністратором НПФ "Покрова" виступає ТОВ "Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів" з виключним видом діяльності – адміністрування недержавних пенсійних фондів. Компанією з управління активами – ТОВ "Компанія з управління активами "Всесвіт". В даному проекті банком-зберігачем виступає ВАТ "Державний ощадний банк України".

Кілька днів раніше представниками фонду була проведена у Трускавці прес-конференція, в часі якої проінформувалося місцеві ЗМІ про реєстрацію та початок діяльності НПФ «Покрова».

Теми: НПФ Покрова

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори