SDE

Відбулась робоча зустріч владики Ярослава (Приріза) з головами єпархіальних комісій

07 листопада 2012
Друк E-mail
6 листопада у Дрогобичі, в приміщенні Єпархіального управління, відбулась робоча зустріч владики Ярослава (Приріза), єпископа Самбірсько-Дрогобицького, з головами єпархіальних комісій. Участь в засіданні взяв також о.Василь Копичин (економ єпархії) та працівники економічного відділу.

Звертаючись до присутніх на засіданні, владика Ярослав ознайомив голів комісій з окремими постановами Синоду єпископів УГКЦ, що відбувся в Канаді у вересні цього року. Опісля архиєрей представив синодальний проект пропозицій з проведення Року віри у 2013 році. Пропозиції, напрацьовані Синодом УГКЦ, охоплюють як зальноєпархіальний, так і парафіяльний рівні проведення Року віри. Єпископ наголосив, що кожній комісії слід розпрацювати ряд заходів з огляду на подані пропозиції.

Відтак кожен голова комісії подав короткий звіт та поділився планами стосовно майбутньої праці, а також окреслив труднощі, з якими зустрічається його комісія. Наприкінці зустрічі владика Ярослав пригадав присутнім, що, згідно з канонічним правом, кожна комісія допомагає єпархіяльному єпископу сповнювати його апостольське служіння в конкретній ділянці душпастирського життя, а також пропонує шляхи розвитку цієї діяльності у майбутньому. Отож архиєрей закликав голів комісій активно подавати свої пропозиції на розгляд єпархіального єпископа, щоб таким чином можна було вдосконалити пастирське служіння в окремих сферах життя.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори