SDE

Представники Самбірсько-Дрогобицької єпархії взяли участь у святкуванні 15-ліття діяльності Патріаршої Комісії у справах молоді

15 грудня 2012
Друк E-mail
Фото Олега ТУРКІВА
Архиєрейська Божественна Літургія з нагоди ювілею
12 грудня члени Молодіжної Комісії Самбірсько-Дрогобицької Єпархії разом з її головою о. Олегом Кекошем мали можливість брати участь у святкуванні 15-ліття діяльності Патріаршої Комісії у справах молоді УГКЦ. Урочисте святкування розпочалося у Львові Архиєрейською Літургією в Храмі Пресв. Євхаристії, яку очолили Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор (Возняк), Єпископ-помічник Київської архиєпархії Йосиф (Мілян) та близько 30 священників з різних єпархій та екзархатів нашої Церкви.

Як зазначив владика Ігор: «Служіння для молоді - це не влада над нею, а допомога їй зростати в любові до Бога...». Опісля Літургії всі мали можливість більше познайомитися з діяльністю Молодіжної комісії у «Будинку вчених», яку представив голова Патріаршої Молодіжної комісії о. Ростислав Пендюк.

На завершення Владика Йосиф усім щиро подякував та побажав, щоб всі ми могли святкувати ще багато років праці молодіжної комісії не тільки у Львові, але і в Києві, Донецьку, а то і в Казахстані. Святкову урочистість було завершено солодким фуршетом та обговоренням планів на подальшу працю.

бр. Олег Турків
помічник капелана академічної молоді м. Дрогобича

Теми: Комісія у справах молоді

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори