SDE

У с. Бистриця на Дрогобиччині відбулись духовні місії "Жива парохія" із мощами св. Миколая Чудотворця

18 грудня 2012
Друк E-mail

rekol_myk16 грудня на теренах села Бистриці в храмі Воздвиження Чесного і Животворящого Христа відбулась хвилююча зустріч вірних із мощами святого Миколая. У цей день присутні в нашій церковці з трепетом душі відчули, що ми – християни, самобутній народ, що має богоносну культуру, закорінену в правдивій Христові вірі.

На свято прибули вірні з сіл Новошичі, Бикова, Ортинич, Дорожева та м. Дрогобича... Забувши про усі проблеми під час Святої Літургії ми мали нагоду насолоджуватися ангельським співом хору «Бріо», храму Покрови Пресвятої Богородиці з м. Трускавця. Духовні місії провадив о. Петро Івасівка, парох храму Миколая Чудотворця м. Трускавця, який на своїй проповіді закликав усіх приходити до храму Господнього, щоб зустрітися з Євхаристійним Христом.

Парафіяни с. Бистриця сердечно вдячні отцям Петру Івасівці, декану Трускавецькому, та о. Володимиру Бондарчуку, пароху храму Покрови Пресвятої Богородиці м. Трускавця, що знайшли час і нагоду розділити із нами велику радість. Віримо, що українське серце, навчиться від святого Миколая любові, яка обов'язково стане рідною мовою в наших серцях і оселях. До цього нас зобов'язує майбутнє українського народу.

Вірні висловили щиру подяку настоятелю парафії – о. Василю Полянку – за організацію днів духовної віднови.

Іванна Касперська,
вірянка парафії с. Бистриця

Теми: Мокрянський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори