SDE

Розпочався всеукраїнський фестиваль «Яскрава країна в Трускавці»

11 січня 2014
Друк E-mail
Фото прес-служби СДЄ
Владика Ярослав вітає учасників фестивалю «Яскрава країна в Трускавці»
 9 січня, у Трускавці відбулося урочисте відкриття V-го Всеукраїнського відкритого фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Яскрава країна в Трускавці – 2014». Учасників фестивалю привітав владика Ярослав (Приріз), єпископ Самбірсько-Дрогобицький.  
Звертаючись до них, єпископ зазначив, що український народ з давніх-давен по-особливому прославляє народження Христа в піснях-колядках. "Ці народні гімни звеличують свято, нагадують нам про його зміст, а також повчають, закликаючи нас вчинити свої серця яслами для Божого Дитятка, зігріти їх любов’ю і милосердям до наших ближніх та всіх потребуючих, бо саме через них Він приходить до нас," - додав архиєрей. На завершення владика Ярослав привітав учасників фестивалю з різдвяними святами та побажав усім проявити свої таланти.
 
Зазначимо, що у фестивалі-конкурсі беруть участь юні таланти з різних регіонів України. Найбільш масово представлений прикарпатський край, творчі колективи якого протягом двох конкурсних днів створять справжню різдвяну казку. Гала-концерт і нагородження учасників фестивалю заплановано на 12 січня.
 
о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Трускавецький деканат, Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори