SDE

Владика Юліян освятив після оновлення храм у с. Літиня на Дрогобиччині

24 листопада 2010
Друк E-mail
14 листопада владика Юліян (Вороновський) відвідав парохію Вознесіння Господнього с. Літиня, що на Дрогобиччині. Цього дня місцева громада УГКЦ святкувала 10-літній ювілей освячення храму. Стараючись про належне відзначення важливої дати, парохіяни с. Літиня на чолі з своїм духовним наставником о. Володимиром Горіном подбали про зведення нової дзвіниці та оновлення існючого храму. З прибуттям архиєрея відбувся чин освячення оновленого храму та новозбудованої дзвіниці. Відтак відбулась урочиста Архиєрейська Літургія.

Звертаючись до вірних з пастирським словом, владика Юліян наголосив: "Розмова Христа із законовчителем привідкриває нам одну цікаву деталь: У законі що написано? Як читаєш? Ці запитання ставить Христос сьогодні й нам: Що у Святому Письмі написано? Що там сьогодні ти прочитав?" Відтак владика наголосив на важливості читання християнином щодня Божого Слова. Це є шлях до пізнання Божих побажань стосовно нас.

Після завершенння Літургії архиєрей подякував о. Володимиру Горіну, адміністратору парохії, вірним та жертводавцям за їх невтомну працю над відновленням святині.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: оновлення храму, Меденицький деканат, Літиня (Дрогобицький район), Юліан (Вороновський)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори