SDE

«Канікули з Богом» при храмі Успіння Пресвятої Богородиці в Дрогобичі [фото]

01 серпня 2015
Друк E-mail
Табір "Веселі канікули"
З 27 по 30 липня при храмі парафії Успіння Пресвятої Богородиці м. Дрогобича відбувся дитячий духовно-відпочинковий табір «Веселі канікули з Богом». У ньому взяли участь 34 дітей віком 8-14 років. Організував та провадив табір сотрудник парохії священик Петро Сюсько. На початку табору дітей поблагословив парох храму, отець-мітрат Олексій Дем’яновський.

Протягом таборування діти мали можливість кожного дня брати участь у святій Літургії, приступити до Таїнства Покаяння та Причастя. Щодня перед початком Божественної Літургії учасники «Канікул з Богом» запалювали свічечки та висловлювали перед Богом намірення своїх молитов. 

Кожного дня отець Петро провадив катехизи для дітей на тематики: «Я – Боже створіння», «Моє місце в Церкві», «Я і моя сім’я» та «Я і моя Батьківщина».

Для учасників табору організатори підготували книжечку, в якій містилися пісні та молитви. Кожного дня отець Петро готував для дітей табору музичну майстерню, в якій учасники пізнавали під акомпанемент гітари багато  сучасних християнських пісень .

Окрім цього, діти мали можливість взяти участь у туристичній майстерні, відвідати музей природничого відділу Дрогобицького краєзнавчого музею, де ознайомились із макетами Божих сотворінь Франквового краю.  

Учасники табору навчилися нових танців-бансів, брали участь в різних інтерактивних, інтеграційних іграх та забавах, інтелектуальній  кіномайстерні, де дітвора переглядала мультфільми про Святі Тайни, по завершенні якої відбувалася вікторина із подарунками.

На завершення табору учасники отримали у подарунок іконки, молитовник «Щоденні молитви» та почастувалися за солодкою трапезою.

За повідомленням парафії
Успення Пресвятої Богородиці м. Дрогобича

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Теми: Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори