SDE

Митрополит Ігор відвідав парафію Успення Пресвятої Богородиці м. Стебник [фото]

19 серпня 2015
Друк E-mail
Фото прес-служби СДЄ
19 серпня Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, відвідав з душпастирським візитом парафію Успення Пресвятої Богородиці мм. Стебник Дрогобицького району. Митрополиту співслужив владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький. Із щирими привітаннями та відкритими серцями зустрічали Архиєрея парафіяльна спільнота із парохом о. Володимиром Лужецьким, сотрудниками храму та запрошеними на це свято священиками.

«З нашого короткого роздумування про свято Преображення ГНІХ, переконуємося про те, що ті, хто померли – живуть у вічності. Люди сотворені Богом з пороху, отримують від Господа безсмертного духа, який не може померти. Центром нашого життя повинен ставати усе більше й більше Христос! Його навчання повинно мати місце у нашому житті. Він звертався до своїх апостолів, щоб вони не розповідали про його преображення, а вказував їм на своє воскресіння з мертвих. Господь не хотів, щоб його учні залишилися жити на рівні захоплення, але, щоб вставали, спустилися вниз, проповідували Слово Боже усім народам й самі закріплювали своє життя у ньому. Слів Божих не потрібно лякатися, лише, прислухатися до них й виконувати волю Господню. Своєю переміною, сяянням світлом, Спаситель вказав на майбутню славу праведних людей» – наголосив у своїй проповіді Митрополит.

По завершені парафіяльна спільнота висловила слова вдячності архиєреям. Завершився пастирський візит Чином освячення першоплодів та архиєрейським благословення усіх присутніх.
 
Джерело: www.ugcc.lviv.ua

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Ігор (Возьняк), Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори