SDE

На свято Успення Пресвятої Богородиці дрогобичани підтримали поранених воїнів батальйону ОУН

29 серпня 2015
Друк E-mail
www.spasadrohobych.org.ua
8 серпня, на свято Успіння Пресвятої Богородиці, спільнота храму Преображення ГНІХ зустріла п. Лілію Кобільник - автора-композитора, виконавця, жертовну людину, котра свій час і талант поклала на служіння потребам Української Армії, пораненим бійцям.

п. Лілія - незмінний волонтер з часів Майдану. Її творчі пісні звучали у різних кутках України і збирали небайдужих людей, щоб підтримати наших воїнів на Сході, чи у місцях лікування та реабілітації.

Духовно-патріотичні твори про війну під звуки гітари вчергове нагадали, що ми відповідальні за кожного сина, чоловіка, батька там, на передовій.

Збірку провели для двох воїнів, котрі перебувають на лікуванні.

За словами волонтерів, у Пісках було поранено Олега ПУЦІВА. Воїн отримав понад тридцять осколків в тіло від розриву гранат, повідомили волонтери Акції. Чоловік пережив чотири операції у м. Дніпропетровську. Нещодавно зловмисники з м. Стебника жорстоко побили хлопця. На даний час Олег потребує матеріальної допомоги.

Рівно ж потребує допомоги і Олег ІРХІНЬ, переселенець із Криму. Чоловікові паралізувало нижні кінцівки та пошкоджено стравохід. У воїна є двоє маленьких дітей, котрі, на сьогодні, живуть у людей.

Волонтери висловили глибоку вдячність і "низький уклін священикові, котрий відгукнувся на цю Акцію милосердя".

Загальна збірка з двох ранкових Богослужінь склала 4 865 грн.

Джерело: www.spasadrohobych.org.ua

Теми: Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори