SDE

У Дрогобичі відбулись змагання з настільного тенісу між священнослужителями

27 грудня 2015
Друк E-mail
26 грудня у Реколекційному домі Самарянин в м. Дрогобичі вперше відбулися спортивні змагання в Самбірсько-Дрогобицькій Єпархії з настільного тенісу серед священнослужителів.

Перед початком змагань, учасники спільно молилися молитву за успішне проведення турніру, яку очолив о. Олег Турків, організатор турніру.

Після розминки та ознайомлення з правилами турн іру священики-тенісисти, були поділені на групи.  Варто зауважити, що під час гри в настільний теніс, священики демонстрували високу майстерність і технічну підготовку. Після напруженої боротьби, за відповідною схемою змагань було визначено переможців трьох призових місць, якими стали:

І місце – о. Олег Кобель, керівник Відділу душпастирства спорту УГКЦ, та адміністратор парафії с. Кавське (Стрийська єпархія);

ІІ місце – о. Тарас Коберинко, адміністратор парафії Стрітення Господнього м. Дрогобичі (Самбірсько-Дрогобицької єпархії)

ІІІ місце – о. Миколи Струналь адміністратор парафії с. Крушельниця, Сколівського деканату (Самбірсько-Дрогобицької єпархії)

На завершення відбулася церемонія нагородження переможців і призерів змагань, після якої всі учасники подякували Богу за успішно проведений турнір.

1928920 745380348927733 5909504995808302873 n

Теми: спорт

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори