SDE

Вірні парафії Успення Пресвятої Богородиці м.Дрогобича зустріли Новий рік з молитвою і милосердям

04 січня 2016
Друк E-mail
Ілюстрація
31 грудня в Реколекційному  домі «Самарянин», вул. Козловського 57/1, відбулися нічні чування за участю парафіян Успіння Пресвятої Богородиці  та усіх бажаючих. Зустріч розпочалася о. 23.00 із Молебня до Пресвятої Богородиці, молитви-подяки за прожитий рік, після чого о. Олег Турків виголосив катехизу на тему: «Милосердя Боже у нашому щоденному житті».

Після науки учасники спільно розпочали Ісусову Молитву, під час якої усі бажаючі могли приступити до Таїнства Сповіді. Опівночі Новий Рік розпочався Святою Літургією. На завершення нічних чувань, отець Олег побажав усім присутнім гарного Нового Року та щасливих різдвяних свят. Зустріч закінчилася спільною трапезою-чаюванням та хорошим спілкуванням.

Марта: Це було для мене збагачуюче і дуже корисно. Нехай цілий рік я буду у такому стані присутності Бога….

Степан: Завершити прожитий рік Таїнством Сповіддю та розпочати його молитвою – це вперше в моєму житті і найкраще святкування. Дякую отцеві Олегові за запрошення та Богові за можливість брати участь.

Марія: Нічні чування для мене як вода посеред пустелі, адже стали поживними для душі і Слава Богу що Новий Рік я розпочала з молитви та Сповіді. 

За повідомленням
учасників чувань

Теми: Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори