SDE

У Новому Калинові на Самбірщині відбувся фестиваль колядок [фото]

26 січня 2016
Друк E-mail
Фото учасників фестивалю
17 січня в м. Новий Калинів  була проведено фестиваль колядок. В актовій залі Новокалинівської середньої школи було започатковане чудове  свято  для прослави народженого Христа – фестиваль колядок та вертепів. Ціль даного заходу оживляти прикрасні українські християнські традиції, а також  морально підтримати військовослужбовців що несуть службу  на сході України та по своїх військових частинах.

Розпочав свято вступним словом о. Григорій Жук ,декан Дублянського деканату. У своїй промові він наголосив, що колядки – це скарбниця народної мудрості, які повчають нас і закликають зігріти свої серця милосердям і любов»ю до ближніх.

В даному дійстві брали участь колективи з м. Новий Калинів, с.Калинів, с.Корналовичі, смт. Дубляни, с.Береги та с. Бабино.

На завершення слово подяки висловив організатор даного заходу о.Тарас Яворський, адміністратор парафії Преображення Господнього м.Новий Калинів – «В час війни на Сході України в нашій державі відкрилися і позитивні cторони – це вміння і бажання підтримати один одного, проявити людяність і допомогу потребуючим. vЦе також і героїчний період нашого народу, що виборює нелегкий шлях до незалежності і самобутності. Священик не може брати зброї до рук, але його зброя це Слово Боже – меч духовний, яке вселяє в серця віру в перемогу добра… » Висловив щиру вдячність усім учасникам даного заходу та меру Юзвяку Богдану Осиповичу за сприяння добрих починань.

За повідомленням парафії м. Новий Калинів

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Теми: Дублянський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори