SDE

У Римі тривають засідання Постійного Синоду єпископів УГКЦ

02 березня 2016
Друк E-mail
www.ukr-parafia-roma.it
З 29 лютого по 6 березня 2016 року в Римі тривають засідання Постійного Синоду під проводом Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава. До членів Постійного Синоду належить владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький. У зазначені дні в Римі перебувають душпастирі УГКЦ в Італії та Іспанії для проведення загальних піврічних зборів та реколекцій, під час яких запланована зустріч Глави УГКЦ та єпископів-учасників Постійного Синоду зі священиками із зазначених країн.

28 лютого у храмі свв. Сергія і Вакха в Римі відбулась Божественна Літургія, яку очолив владика Борис, єпископ єпархії Св. Володимира Великого в Парижі для українців греко-католиків Франції, Бельгії, Нідерландів, Люксембургу та Швейцарії. Йому співслужив владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький.

У четвер, 3 березня, у рамках проведення Року Божого Милосердя в УГКЦ Блаженніший Святослав разом з єпископами Постійного Синоду, Апостольським візитатором і душпастирями УГКЦ в Італії та Іспанії очолить Божественну Літургію за мир в Україні у Папській Базиліці Санта Марія Маджоре.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Борис (Ґудзяк), Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори