SDE

У місті Новий Калинів на Самбірщині відбулися великопосні реколекції [фото]

05 квітня 2016
Друк E-mail
З 1 по 3 квітня на парафії Преображення Господнього м. Новий Калинів Дублянського деканату проводилися дні духовної віднови, які проводив о. Михайло Чижович (ЧНІ). Розпочалися реколекції у п’ятницю Хресною Дорогою, під час якої діти тримали стації, а о. реколектант приймав сповіді каянників.

У своїх розважаннях о. Михайло старався донести людям, що ми маємо завжди поглиблювати свою віру та любов до Бога, що в духовному житті не може бути зупинок або чогось сталого, віра до Бога завжди може бути глибшою. Також отець наголосив, що попри всі труднощі та клопоти, ми маємо пам’ятати, що в храмі повинні зустрітися особисто із Христом, щоб ми не забули, чого приходимо до Божого Храму.

В часі реколекцій також молилися молебень за мир в Україні та за усіх військовослужбовців. В суботу, після вечірньої у парафіяльній каплиці відбувся чин молебня за оздоровлення до блаженного Миколая Чернецького, вірні мали можливість прикластися до його мощей та отримати благословення і мирування.

На завершення реколекцій о. Михайло побажав, щоб храм, який планує розпочати громада, має бути видимим знаком духовної зрілості та любові до Бога і один до одного. Отець Тарас Яворський, адміністратор парафії висловив щиру вдячність отцеві за духовні настанови та спільну молитву.

За повідомлення парафії м. Новий Калинів

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Дублянський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори