SDE

Відбулась підсумкова зустріч редколегії часопису "З любов'ю у світ" [фото]

17 червня 2016
Друк E-mail
Фото Комісії у справах молоді
11 червня в каплиці Центру душпастирства молоді молебнем до Христа Чоловіколюбця розпочалась підсумкова зустріч редколегії та дописувачів єпархіального молодіжного часопису "З любов'ю у світ".

Після завершення богослужіння о. Олег Кекош, голова Єпархіальної Комісії у справах молоді, привітав присутніх та подякував усім за творчу працю впродовж року над християнським часописом. Відтак учасники зустрічі разом зі своїми родинами у відпочинковій атмосфері поділились планами на наступний рік праці.

Нагадаємо, що "З любов'ю у світ" – це єпархіальний молодіжний часопис – заснований у грудні 1999 року Божого. Часопис є щомісячним виданням, тираж якого складає 7000 примірників. За час існування часопису його редакторами були: о. Василь Поточняк та о. Василь Гой. Теперішнім редактором часопису є о. Олег Кекош. «З любов'ю у світ» - це часопис, який твориться молоддю для молоді. Автори часопису у своїх матеріалах розкривають теми духовного життя, стосунків у родині та виховання дітей. Історична рубрика знайомить читача з глибинами життя нашого народу. Щомісяця до редакції надходять питання на різноманітні теми. Ґрунтовні відповіді на ці запитання читачі дізнаються у черговому номері часопису.

Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Комісія у справах молоді

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори