SDE

У Старому Самборі святкували День народження Пласту [фото]

29 вересня 2016
Друк E-mail
Фото Тетяни Лукіянюк
Від офіційного заснування Пласту в Старому Самборі пройшло вже 5 років. Неофіційно ж він існує понад 10 років. Святкування відбулось у Народному домі. Там розповіли про здобутки Пласту, що вдалося зробити, скільки учасників прийшло за цей час. Також відбулося вручення відзнак пластунам, які активно себе проявили .

Організували святкування річниці найстарші пластуни. Свято розпочали саме із спогадів про день 5 років тому, коли подруги створили гурток «Чорна перлина». Протягом існування Пласту в Старому Смаборі нарахували 75 його учасників. Також подякували за активну участь в розвитку організації о.Михайлу Николину та Андрію Волощаку.

Далі відбулося нагородження та подяки учасникам за активну діяльність у Пласті. Вручали нагороди як старшим, так і меншим учасникам.

А ті, хто не змогли приїхати, зробили відеопривітання старосамбірських пластунів з п’ятою річницею. Бажали успіхів та активного розвитку у майбутній діяльності.

На завершення учасники пласту зробили святковий концерт. Кожен гурток показував номер: хтось співав, а хтось – танцював.

В кінці свята пластуни всіх гуртків зібрались на сцені, щоб разом заспівати курінну пісню.

Тетяна Лукіянюк

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Старосамбірський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори