SDE

Відбулись реколекції для спільнот "Матері в молитві" м. Дрогобич, а також Турківського й Старосамбірського районів [фото]

08 листопада 2017
Друк E-mail
Фото Галини КАРПЕЦЬ
4 листопада у приміщенні Центру душпастирства молоді відбулася духовна формація для спільнот "Матері в молитві" м. Дрогобича, а 28 жовтня у реколекційному центрі "Емаус", що знаходиться в с. Стрілки відбулися такі реколекції для парафіяльних спільнот «Матері в молитві» Турківського та частини Старосамбірського районів.

Духовні науки на теми: «Значення Святого Письма у житті християнина», «Важність, значення і роль Святих Тайн у нашому житті» та «Прощення» виголосив духівник спільноти Самбірсько-Дрогобицької єпархії о. Роман Федько.

У своїй традиційній молитві матері прославляли, дякували і підносили до Бога свої прохання.

Духовна формація закінчилася подячим молебнем.

Надіємось кожен з присутніх почерпнув багато цікавого і корисного для духовного зростання, а хтось знайшов відповідь на хвилюючі питання.

11 листопада відбудуться реколекції для спільнот «Матері в молитві» Сколівського району, 18 листопада для Старосамбірського району.

Сподіваємося що несприятливі погодні умови чи інші повсякденні турботи не чинитимуть перешкод на дорозі до духовного зросту для справжнього практикуючого християнина, а тим більше «Матері у молитві».

Галина Карпець,
Координатор спільнот "Матері в молитві" Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

м. Дрогобич

с. Стрілки

Теми: Матері в молитві

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори