SDE

З нагоди 25-ліття Самбірсько-Дрогобицької єпархії у м. Сколе молились за працівників лісових та мисливських господарства [фото]

15 вересня 2018
Друк E-mail
Фото прес-служби СДЄ
15 травня 2018 р.Б. преосвященний владика Ярослав (Приріз), єпископ Самбірсько-Дрогобицький, взяв участь у святкуванні Дня працівника лісового господарства у м. Сколе. За древньою українською традицією урочистості розпочалися молитвою: у храмі Різдва Пресвятої Богородиці владика Ярослав у співслужінні єпархіального духовенства відслужив Молебень до Пресвятої Богородиці, виголосивши особливі моління за лісовиків і мисливців, які численно в цей день з’їхалися до цього карпатського містечка з усіх районів Львівської області. Після Молебню біля храму відбулося освячення штандартів мисливських колективів.

Урочистості продовжилися на території ландшафтного парку палацу баронів Гределів у місті Сколе, де пройшов міжнародний фестиваль «Мисливська ватра», метою якого є розвиток та популяризація мисливської культури, ловецьких традицій, а також обмін досвідом учасників із України та закордону. Відкриваючи цей захід, єпархіальний архиєрей звернувся зі словами вітання до численно присутніх представників державної влади та органів місцевого самоврядування, а також лісовиків і мисливців з усіх 16 державних підприємств та 18 комунальних лісогосподарств Львівської області та гостей з-за кордону (Польща, Угорщина). Зокрема, владика Ярослав подякував лісовикам за довгі роки співпраці з парафіяльними та єпархіальними структурами Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ.

Прес-служба Сабірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Сколівський деканат, Ярослав (Приріз), ювілейний рік

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори