SDE

Владика Ярослав: Хрест Христовий, прийнятий з любов’ю, веде не до печалі, але до радості

22 квітня 2019
Друк E-mail
Фото прес-служби СДЄ
21 квітня, у Квітну неділю, владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький, відслужив Божественну Літургію в Катедральному соборі Пресвятої Трійці.

Цього дня у храмах єпархії духовенство зачитувало послання Блаженнішого Святослава до молоді.

Після завершення богослужіння владика Ярослав привітав вірних зі святом Входу Господнього в Єрусалим. "Ісус входить у Єрусалим, щоб прийняти на себе зло, гріх світу, також наші гріхи – і обмити їх Своєю кров’ю, милосердям та любов’ю", - сказав єпископ. На Хресті Ісус відчув увесь тягар і наслідки гріха. Однак силою Божої любові Він переміг усе це.

Це благо Господь здійснив для нас на престолі Хреста. "Хрест Христовий, прийнятий з любов’ю, веде не до печалі, але до радості, – до радості бути спасенними і зробити малу дещицю того, що зробив Господь у день Своєї смерті для кожного з нас", - наголосив владика Ярослав.

Єпископ побажав вірним молитовно супроводжувати Ісуса в часі Страсного тижня. "Ідімо за Ним, але перш за все пам’ятаймо, що Він супроводжує нас і бере нас у Свої обійми: в цьому наша радість і надія, яку ми повинні нести у світ. Несімо всім радість нашої віри – пасхальну нашу весну, не даймо вкрасти у нас надію, не дозвольмо нікому позбавити нас радості та свободи, яку приносить нам Господь, сьогодні особливо молимось за Україну, за її волю за честь і славу, за народ", - побажав усім владика Ярослав.

Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Ярослав (Приріз), Катедральний собор

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори