SDE

Увага! Поновлюється реєстрація на інтерактивно-навчальний курс МАПа_edu 2020

10 червня 2020
Друк E-mail
www.dyvensvit.org
Друзі, з радістю повідомляємо, що справа МАПи жива і діяльна, незважаючи на всі обмеження, пов’язані з епідемією COVID-19. Команда курсу розробила різні варіанти навчального процесу, враховуючи всі особливості, пов’язані з карантином і ми готові до будь-яких ситуацій.

Всі ми сповнені рішучості та надії на те, що всемилостивий Господь допоможе всім нам гідно перейти ці випробування і «Щоб життя спокійно повернулося до свого нормального ритму», як пише Папа Франциск у своїх молитвах на травень.

АНОНСУЄМО: у вересні ми плануємо запустити програму, не залежно від того, яка ситуація відбуватиметься навколо епідемії. Як вже зазначали, ми розробили різні стратегії на всі випадки карантинних обмежень і готові послужити для проводу, розвитку та спілкування наших священників – учасників курсу.

Просимо стежити за оновленням інформації на Фейсбук-сторінці Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ, а також на сайті «ДивенСвіт».

Цього року географічні межі курсу розширюються і навчання відбуватиметься в двох локаціях – у Львові та Києві (всі дати та уточнення Ви знайдете у реєстраційній формі).

РЕЄСТРАЦІЯ для участі у курсі МАПа_edu (Молодіжний апостолят парафії)

Також більш детальну інформацію стосовно курсу можна дізнатися у координаторів проекту:

о. Олег Здреник +380 (98) 257 85 88

о. Павло Швед +380 (93) 357 68 57

Джерело: dyvensvit.org

Теми: Комісія у справах молоді

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори