SDE

Працівники РЦ "Назарет" взяли участь у форумі «Психосоціальні послуги: виклики сьогодення, пропозиції, система координації» [фото]

14 лютого 2024
Друк E-mail
Світлина Віталія ФІЛІПЧУКА
Працівники РЦ "Назарет" Віктор Романчук та Андрій Тимків взяли участь у форумі «Психосоціальні послуги: виклики сьогодення, пропозиції, система координації». Метою даного заходу було об’єднати партнерів – надавачів психосоціальних послуг та проговорити проблеми, які виникають при наданні послуг в координаційних центрах, в громадах, поділитися напрацьованими рішеннями та підходами.

У галузевій панельній дискусії представники РЦ "Назарет" розповіли про діяльність центру, зупинившись на викликах, які доводиться долати в щоденній практиці. Того ж дня наш керівник Віктор Романчук взяв участь у спецпроєкті ТРК "Перший Захдіний"«Війна змінила мою сім'ю», де обговорювали важливість надання психологічної допомоги захисникам та членам їхніх родин.

Важливо, що тему подолання залежності та важливість духовної віднови для військових підіймають на такому високому рівні. Віримо, що це сприятиме підтримці та спільній й ефективній роботі в цьому напрямку.

Повідомив Віталій ФІЛІПЧУК

 

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

 

 

Теми: назарет

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори