SDE

Благодійна акція «Святий Миколай у кожному з нас - 2008»

17 листопада 2008
Друк E-mail
Свято Миколая - очікування дива, радість, подарунки під подушкою… Усі діти чекають цього дня із особливим нетерпінням. Проте для скількох дітей у цю казкову ніч станеться диво залежить від нас самих. Щоб допомогти потребуючим дітям Благодійний Фонд «Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії» проводить традиційну акцію «Св. Миколай у кожному з нас».Наш «Карітас» намагається усіма силами допомагати потребуючим дітям з нашого регіону. Уже декілька років ведемо Соціальний Центр для дітей з потребуючих і патологічних родин, де діти виконують домашня завдання, обідають, грають у ігри і мають можливість розвиватись; та центр дозвілля для дітей з вадами розумового розвитку «Дивовижні долоні», де неповносправні діти проводять кожен свій день і мають можливість навчитись елементарних вмінь та розвивати свою творчість. До нас також звертаються люди із проханням допомогти їхнім дітям у терміновому лікуванні чи операції. Силами лише одного Карітасу ми не можемо надати підтримку усім, хто цього потребує.

Щоб допомогти усім цим дітям наш Карітас проводить традиційну благодійну акцію «Святий Миколай у кожному з нас». У магазинах, установах, банках, таксі Дрогобича, Самбора, Трускавця та інших міст стоятимуть спеціальні скарбнички з логотипом Карітасу Самбірсько-Дрогобицької Єпархії, у котрі кожен може скласти свою пожертву. Акція триватиме у листопаді-грудні 2008 року. Ви також можете скласти фінансову чи матеріальну допомогу для БФ «Карітас СДЄ» з поміткою акція «Св. Миколай у кожному з нас – 2008». Ваша, навіть, невеличка пожертва може стати для когось справжнім скарбом.

Минулого року під час акцій «Св. Миколай у кожному з нас – 2007» ми усі разом допомогли неповносправним дітям нашого регіону, зробили їх життя більш радісним та подарували віру у диво.

У кожному з нас живе бажання дарувати тепло і любов, тому кожен з нас може стати Св. Миколаєм у цей єдиний та неповторний у році день.

Теми: карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори