SDE

Працівники БФ "Карітас" організували Великодній сніданок для потребуючих м.Дрогобича [фото]

20 квітня 2012
Друк E-mail
Фото БФ "Карітас"
Великодній сніданок у Карітасі
15 квітня, у світлий празник Воскресіння Господнього, працівники Благодійного Фонду «Карітас СДЄ УГКЦ» організували та провели святковий великодній сніданок для потребуючих, самотніх, бездомних та усіх соціально вразливих людей нашого міста та району.

Більш ніж 30 людей, які прийшли на сніданок, відчули справжню радість Христового Воскресіння, куштуючи смачну їжу та вітаючи один одного святковим привітанням «Христос Воскрес!».

Працівники Карітасу заздалегідь запрошували усіх потребуючих, які з великою радістю прийшли до нас, адже Великодній сніданок, як і Святий вечір, стають традиційними благодійними акціями, які організовує наш Фонд. «Я вже не міг дочекатися, коли знову до вас прийду», розповідає сорокарічний самотній Степан, для якого спілкування на таких зустрічах стало чи не єдиною радістю у житті.

Сніданок розпочався урочистою молитвою та привітанням з нагоди свята, з яким звернувся до гостей директор Карітасу о. Ігор Козанкевич. «Радійте та вітайте один одного зі світлим святом Великодня!» - сказав отець, - «Ми щасливі, що черговий раз збираємо за святковим столом усіх людей, яким потрібна наша підтримка». Отець освятив паски та усі продукти великоднього столу, після чого запросив усіх до трапези. Радісно та зворушливо було спостерігати за людьми, які з задоволенням споживали приготовані страви, ділилися розповідями про своє нелегке життя, а наостанок щиро дякували організаторам за можливість гарно відсвяткувати Великдень.

«Ми безмежно вдячні усім жертводавцям, добродіям, без допомоги яких цей сніданок був би неможливим. Дехто вже не вперше зголошується нам допомогти, розуміючи, що у такий спосіб запрошують воскреслого Ісуса до своїх домівок, адже всю повноту свята можна відчути тоді, коли ділишся радістю з іншими. Великим задоволенням є бачити усмішки та сльози радості в очах людей, які до нас приходять», - розповідає Наталія Яцик, менеджер зв'язків з громадськістю БФ «Карітас СДЄ УГКЦ». 

Прес-служба БФ "Карітас СДЄ"

Фоторепортаж


Теми: карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори