SDE

У Дрогобичі відбулась інтелектуальна гра брейн-ринг на тему «Святі Таїнства у житті Церкви» [фото]

03 листопада 2012
Друк E-mail
Фото Катехитичної комісії
Брейн-ринг на тему «Святі Таїнства у житті Церкви»
У рамках святкування Року Святих Таїнств Катехитична Комісія Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ організувала та провела 27 жовтня 2012 р. Б. християнську інтелектуальну гру брейн-ринг на тему: «Святі Таїнства у житті Церкви» на єпархіальному рівні. Захід проводився у приміщенні Дрогобицького Інституту Пресвятої Трійці. Учасниками гри були діти та молодь віком від 10 до 18 років, сформовані у дві категорії: І категорія – 10 - 13 років та ІІ категорія – 14 - 18 років. Згідно Положення про брейн - ринг кожна команда складалася із шести осіб (учнів парафіяльної катехитичної школи), маючи свого капітана та власну назву. Змагалися між собою «Гарячі серця» і «Білі янголи», «Родина Небесного Отця» та «Ісус – мій друг», «Боже проміння» і «Промінчики любові» та інші команди із цікавими назвами та прекрасними учасниками.

За «солодким» столом діти із різних деканатів мали можливість познайомитись між собою та здобути цінний досвід участі у подібних змаганнях. Усі команди отримали грамоти за участь у грі.

За результатами змагань перемогу у І віковій категорії здобула команда «Дерево життя» катехитичної школи ім. митр. Андрея Шептицького парафії Покрова Пресвятої Богородиці м. Самбір:

1. Кульчицька Зоряна – капітан

2. Марко Анна

3. Вачинич Марія

4. Зрем'як Оксана

5. Фабін Іванна

6. Іванцюх Ілона

У ІІ віковій категорії переможцем стала команда «Телескоп Бога» катехитичної школи ім. єп. Івана Снігурського церкви св. ап. Андрія Первозванного м. Самбір:

1. Вихованська Марія – капітан

2. Витівська Катерина

3. Витівська Софія

4. Ладичук Олександр

5. Іванишко Ольга

6. Секелик Христина

Саме ці дві команди будуть представляти нашу Єпархію у змаганнях всеукраїнського рівня, які відбудуться у Львові 10 листопада.

Щодо правил проведення самої гри (Положення про брейн-ринг), як показує наш досвід, то вони потребують удосконалення.

Катехитична Комісія Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ висловлює вдячність усім дітям, які взяли участь у змаганнях. Щирі слова подяки висловлюємо священикам і катехитам, які навчали дітей, готуючи їх до цих змагань. За словами о. Миколи Витівського, Голови Катехитичної комісії, «ніхто нехай не відчуває себе переможеним. Переможцями стали всі учасники змагань, бо перемогли самі себе, менше часу проводили перед телевізійним екраном, комп'ютером, а читали, поглиблювали свої знання про Святі Таїнства Церкви. Правдивими переможцями будуть ті, які не тільки здобули певні знання про Святі Таїнства, а будуть із них користати впродовж усього життя, адже Святі Таїнства обдаровують вірних благодаттю Святого Духа, без котрої не можна спастися».

Осип Коцюба,
референт у справах катехизації
Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Катехитична комісія

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори