SDE

Центр волонтаріату в Дрогобичі забезпечив відпочинок у Польщі для 300 кризових дітей

12 серпня 2014
Друк E-mail
Учасники відпочинку у Польщі
Упродовж цього року Центр волонтаріату БФ «Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ» влаштував шість дитячих таборів у Польщі. Три з них уже відбулися, а ще три наступні готуються до прийому українських дітей із малозабезпечених і кризових сімей. Загалом буде оздоровлено близько 300 дітей із Дрогобиччини. Кожен заїзд супроводжують троє опікунів, які на короткий проміжок часу стають для підопічних дітей найкращими друзями, наставниками і навіть трохи батьками. Про це повідомила Надія Чорна, менеджер зв’язків із громадськістю Карітасу України.

Додамо, що БФ «Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ» упродовж 12 років надає допомогу сотням потребуючих дітей та їхнім сім’ям, займається роботою для зменшення кількості абортів, багато уваги приділяє підтримці сімей у кризові періоди життя, комплексно працює із сім’ями, які вражені явищем трудової міграції.

Завдяки літнім канікулам у Польщі близько 300 дітей із Дрогобиччини мають змогу абстрагуватися від тих подій, що відбулися в Україні впродовж останніх місяців: вони приїхали додому веселими, відпочилими та оптимістично налаштованими. А їхні батьки дуже вдячні Центру волонтаріату та фінансовій підтримці Карітасу Польщі, – які зробили ці табори можливими.

Джерело: Департамент інформації УГКЦ

Теми: карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори