SDE

Машина для АТО від УГКЦ

10 лютого 2015
Друк E-mail
Ілюстрація
Нещодавно, 29 січня на території Дрогобицького Карітасу було передано та освячено автомобіль для потреб АТО для солдатів 80 аеромобільної бригади ВДВ, котра дислокується у Луганській області. Авто передала соціальна комісія Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ . Чин освячення цього авто, а також солдатів 80 бригади високомобільних десантних військ провели священнослужителі Дрогобицького Карітасу: о. Ігор Швед та о. Володимир Пащак.Як розповів один з присутніх бійців ВДВ машина для хлопців стане великою допомогою у протистоянні ворогу-агресору.

«Я, начальник інженерної служби, виконую обов’язки заступника командира військової частини. Дякую усім, хто долучився до передачі та посвяти цього авто. Сьогодні ми отримали цей автомобіль на потреби Збройних Сил України для перемоги, яка вже не за горами. Є надія, що ми однозначно переможемо і, звісно, що ця машина стане нам також у пригоді» - зі слів одного з присутніх солдатів Нагадаємо, що від початку окупації Кримського півострова БФ "Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії" опікується понад 600 переселенцями,які переїхали на Західну Україну, а це зокрема кримські татари та люди з Донеччини та Луганщини. Зараз вони проживають у Дрогобичі, Трускавці, Бориславі, Підбужі та прилеглих селах, дехто й надалі залишається мешкати у приміщенні БФ "Карітас СДЄ". Від березня 2014 року у нашому "Карітасі" загалом проживало 50 осіб, іншим ми допомагали фінансово та морально.

Сьогодні кожен з них живе своїм новим життям, але ми й наділі не забуваємо опікуватись вимушено-переселеними особами та людьми, котрі стали жертвами російсько-української війни.

Повідомила
Маріанна Буяк

Теми: карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори