SDE

Відбулись великопісні реколекції для катехитів єпархії [фото]

31 березня 2015
Друк E-mail
Фото Катехитичної комісії
­­У будинку «Самарянина» м. Дрогобич 27 - 28 березня відбулись щорічні реколекції для катехитів 10-ти деканатів Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ.

Провідником реколекцій був о. Ігор Цмоканич. Духовні роздуми на тему віри, яка за словами отця-реколектанта підтверджується довірою до Бога, послухом і жертвою на прикладі біблійних розповідей про батька віри Авраама, а також Ісаака, Якова та Йосифа.

 о. Ігор наголосив на важливості у житті християнина Божої Книги - Святого Письма: «Читання Святого Письма - це подорож разом з Богом, спілкування з Ним, це досвід пізнання, який змінює людське серце і переображує життя».

Наука, роздуми, ділення поєднувались із молитвою.  У храмі св. мчч. Віри, Надії, Любові та Софії всі мали можливість прийняти участь у Святій Літургії та розважати над страстями Ісуса Христа на Хресній дорозі.

Завершились реколекції благословенням і зверненням о. Миколи Витівського, Голови катехитичної комісії з пропозиціями щодо заходів, які б сприяли розвитку катехитичних шкіл та допомогли зростати у любові до свого служіння катехитам.

Усі присутні, які взяли участь у реколекціях, щиро вдячні  організаторам цього заходу, а особливо реколектанту о. Ігору, який допоміг усім набратися духовних сил, щоб нести  Боже слово своїм вихованцям.

Повідомили
Катехити, учасники реколекцій

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Катехитична комісія

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори