SDE

Діти з АТО прибули на відпочинок у Дрогобич

26 червня 2015
Друк E-mail
Фото Маріанни БУЯК
22 червня із зони АТО та прифронтових міст і сіл приїхали діти на відпочинок у Дрогобич. Прибулі - а це 20 дітей і підлітків, а також декілька дорослих - мешкають у селі Кримське (Луганська область), де вже цілий рік потерпають від військових дій.

На запрошення директора БФ «Карітас СДЄ» отця Ігоря Козанкевича діти АТО приїхали на Львівщину на цілих 10 днів, щоб бодай якось відволіктися від думок про страшну війну, котра повністю зруйнували домівки жителів села Кримське.

«Це вже втретє, коли ми беремо на себе відповідальність і приймаємо до себе цих нещасних дітей та їхніх батьків. Уперше це відбулося на Різдво минулого року, тоді це було дуже символічно, пізніше на Великдень, а тепер на літній період. Ми дякуємо всім, хто долучився до допомоги, тобто сім’ям, які згодилися прийняти дітей»,  - говорить отець Ігор.

Отець Ігор також висловив подяку заступнику голови мера Трускавця – Юрію Яворському, який одразу згодився допомогти в пошуку житла для тих, для кого не вдалося знайти сім’ї.

У Дрогобичі  діти перебуватимуть до 3 липня. Протягом усіх днів вони матимуть досить цікаву та насичену програму: екскурсії у Трускавець, Львів, Східницю та Карпати.

Маріанна Буяк

Теми: карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори