SDE

Карітас прийняв дітей із зони АТО з Лисичанська і Горіхового [фото]

09 липня 2015
Друк E-mail
Дрогобич знову відчинив свої двері для дітей із зони бойових дій. Цього разу вже в котре на запрошення Карітасу група дітей та їхніх опікунів із Лисичанська та Оріхового прибули на Західну Україну.  60 дітей та 10 опікунів розділились на дві групи, одна з яких вже встигла побувати у Львові та селі Довгому, інша – поїхала на відпочинок у Добромиль та місто Лева.

Слід зазначити,що цього разу дітей із зони АТО розселили у приміщенні дрогобицького Карітасу, який з радістю та любов’ю прийняв на літній відпочинок скривджених дітей війни.

«Я дуже рада,що нарешті можу спокійно гуляти містом, не жахаючись градів та пострілів,милуватись красою Західною Україною, а й зокрема Карпатами та Дрогобичем. Від імені цілої групи ми вдячні Карітасу і всій команді, що взяли на себе таку велику відповідальність та прийняли нас до себе» - ділиться враженнями Юля - одна з тих, яка вперше приїхала на Галичину зі Сходу.

За словами директора БФ «Карітас» для нас це досить велика кількість дітей, бо їх аж 60, перед тим було ще 30, але нас не лякає це, бо ми віримо,що спільними зусиллями зможемо зробити все, а ще робимо цю справу з великою любов’ю та надією на Бога.

«Немає більшої радості для нас,коли бачимо щасливі посмішки дітей, які ще вчора плакали та безнадійно просили допомоги в інших, живучи в холодних підвалах і не знаючи,що буде завтра. Сьогодні ми даруємо їм надію у майбутнє. Це і є однією з головних місій для нас у цей час» - говорить отець Ігор Козанкевич, керівник БФ «Карітас»

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори