SDE

Дрогобицькі студенти відвідали Крехівський монастир [фото]

19 листопада 2015
Друк E-mail
Фото Віталія ГУЛА
13 листопада відбулася дуже цікава та захоплююча поїздка, яку організував для студентів Дрогобицького механіко-технологічного коледжу наш капелан о. Євген Макогон. Наша маленька подорож почалась із молитви за щасливу дорогу.

Екскурсія починалась із славного міста Жовква, яке багате на пам’ятки архітектури. Тут ми відвідали палац короля Яна ІІІ Собеського. У музеї, який знаходиться у цьому ж приміщенні, вразила нещодавно відкрита експозиція, присвячена «Героям небесної сотні» та подіям, що протягом останніх майже двох років тривають на Сході України. Також ми відвідали монастирський храм Різдва Христового, в якому разом взяли участь у Божественній Літургії.

Подорож наша продовжилась у Крехові, де ми також відвідали монастир святого Миколая Отців Василіян. Досить багато часу та сил довелось витратити, піднімаючись до джерела із цілющою водою, але коли всі напились води, сили до нас знову повернулися і ми продовжили шлях до печерної каплиці, яка надзвичайно всіх вразила своєю незвичністю. Звичайно важко у кількох словах описати свої враження, тому ми просто дякуємо Богу за чудову подорож.

Гула Віталій,
студент ДМТК, група ЕК-22

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: студентське капеланство

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори