SDE

Студентська молодь поспілкувалась зі священиком на тему "Покликання до святості"

05 грудня 2015
Друк E-mail
Учасники зустрічі
2 грудня відбулася чергова богословська зустріч студентів із капеланом  Дрогобицького коледжу нафти і газу (ДКНГ) отцем Петром Сюськом в гуртожитку закладу. Такі зустрічі відбуваються щотижня, починаючи з травня минулого року. Цієї середи на зустрічі були присутні 22 студенти.

Богословська зустріч розпочалася із молитви. Цього разу студентство разом із капеланом вишу молилися молебень до Христа Чоловіколюбця за успішну здачу сесії. По завершенні молитви капелан ДКНГ провів катехизу про зміст та значення літургійного празника Введення в храм Пресвятої Богородиці на тему «Покликання до святості».

Під час зустрічі наставник студентів говорив про те, наскільки важливим є почуття вдячності за Божі подарунки.  «Батьки Марії вдячні за Божий дар дитини. Вони приносять донечку на посвяту, в дар Творцеві, на перебування та служіння при храмі», - наголосив капелан.

Під час катехизи студентський капелан  розповів студентам про важливість християнського виховання у сім’ї. «Перший обов’язок сім’ї – воцерковлювати дитину, приводити її до храму, допомагаючи зростати у святості через літургійну молитву та спілкування з Богом в домашній церкві».

Учасник зутрічі

Теми: студентське капеланство

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори