SDE

У "Карітасі" закінчився вишкіл для священиків підкомісії "За тверезість" [фото]

05 червня 2016
Друк E-mail
Фото прес-служби Карітасу
[sigplus] Critical error: Image folder is expected to be a relative path w.r.t. the image base folder.Нещодавно у "Карітасі" закінчився вишкіл для отців, які є у комісії "За тверезість". Комісія у різних куточках нашої єпархії започатковує "Золоті Книги Тверезості", отці спільно із випускниками вцерковного реабілітаційного центру "Назарет" проводять зустрічі із школярами шкіл Дрогобича, організовують молитву за оздоровлення у селі Рихтичі (остання п'ятниця місяця).http://www.caritas-sde.org/article/show_article/3234/ua

Пригадуємо вам, що "Карітас" спільно із Головою Львівської Обласної Державної адміністрації Олегом Синюткою та Владикою Самбірсько - Дрогобицької Єпархії Ярославом (Прирізом), зініцювали створення програми попередження вживання алкоголю та протодія узалежнення. В рамках цієї програми "Відповідальність починається з мене" в період 2016 - 2019 рр. заплановано провести заходи, акції в попередження вживання алкоголю серед дітей та молоді. Будуть задіяні всі школи міста, району, активні вчителі та визначені шкільні лідери, які будуть боритися з вживанням алкоголю неповнолітніми, кожен на своїй території.

Якщо ви зустрілись із такою проблемою, ваші рідні залежні від алкоголю, запрошуємо прийти у "Карітас" поспілкувати із кваліфікованим психолом, тут ви можете і віднайти духовну підтримку. Також ви можете записатись у книгу тверезості, через яку пожертвуєте свою тверезість за зцілення залежних.
Саме тепер у часі війни ми мусимо бути як ніколи консолідовані у тверезості. Мусимо шукати розраду в Бозі в Його Церкві. Бо де людина безсила і їй здається, що вона безпорадна Господь готовий подати руку помочі. А тим засобом для душі і тіла є золота книга тверезості.
Звертайтесь за інформацією: м.Дрогобич вул.Чорновола, 4

Уляна Яжик

ФОТОРЕПОРТАЖ

Warning: No images in given directory. Please check the directory!

Debug: given directory - http://www.sde.org.ua/images/stories/events/2016/jun/pid

Теми: Підкомісія «За тверезість», карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори