SDE

Владика Григорій освятив храм Собору Пресвятої Богородиці в с.Губичі на Старосамбірщині [фото]

13 січня 2017
Друк E-mail
Фото парафії с. Губичі
8 січня, в свято Собору Пресвятої Богородиці, владика Григорій, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, відвідав парафію с. Губичі на Старосамбірщині. Під час душпастирського візиту єпископ освятив новозбудований храм на честь Собору Пресвятої Богородиці.

Відтак у новопосвяченій церкві владика Григорій відслужив Божественну Літургію. Під час проповіді єпископ звернув увагу вірних на приклад віри Пресвятої Родини - Пресвятої Богородиці і св. Йосифа Обручника, які всеціло довірили себе Божому Промислу.

Наприкінці богослужіння єпископ подякував о. Андрію Устрицькому, адміністратору парафії, та його попереднику о. Андрію Древняку, а також жертводавцям, будівничим і громаді вірних, які впродовж багатьох років трудились над будівництвом храму. Упродовж багатьох років місцева греко-католицька громада чисельністю 20 родин молилась у невеликому будинку. Наріжний камінь під будівництво новопосвяченої церкви 20 квітня 2012 року Божого освятив владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький.

Додамо, що на парафії в с. Губичах зберігається чудотворна копія Паславської ікони Пресвятої Богородиці. Щороку, влітку, в цій місцевості відбувається загальноєпархіальне паломництво до Пастушкової церкви, що знаходиться в місцевому лісі.

Священик і громада с. Губичі вдячна усім вірним Самбірсько-Дрогобицької єпархії за пожертви, завдяки яким стало можливим зведення храму в с. Губичі.

Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Григорій (Комар), освячення храму, Добромильський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори