SDE

Празник Благовіщення в Коледжі нафти і газу [фото]

14 квітня 2017
Друк E-mail
Фото студентського капеланства
7 квітня, на свято Благовіщення, Дрогобицький коледж нафти і газу спільною молитвою відзначив річницю встановлення та освячення скульптури Пресвятої Богородиці на подвір'ї коледжу.

Очолив молебень до Пресвятої Богородиці капелан коледжу отець Петро Сюсько, разом із чисельно присутніми викладачами та студентами. На завершення молитви, із привітальним словом до присутніх звернувся капелан ВНЗ. « Важливо, щоб ми не тільки почитали Пресвяту Богородицю, яка завжди заступається за нас, але і надихались її досконалістю, щоб Вона завжди була прикладом, як поступати у нашому житті – мандрівці до неба». Після проповіді, присутні почули поезію про Богородицю у виконанні студентки коледжу.

Цього ж дня у коледжі відбулося урочисте відкриття та посвячення капеланом нової сучасної навчальної лабораторії "мультимедійних та дистанційних технологій навчання". Директор коледжу Мирон Баб'як висловив подяку особам, що були причетні до створення лабораторії та зазначив, що це ще один важливий крок у реалізації стратегії розвитку навчального закладу. 

Студентське капеланство

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: студентське капеланство

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори