SDE

БФ «Карітас СДЄ» провів інтеграційний табір для 25 дітей [фото]

10 липня 2017
Друк E-mail
Фото Сніжани КРЕХОВЕЦЬКОЇ
Діти АТО-вців, переселенці, а також діти з різних регіонів Львівської області відпочивали в селі Довге – Гірске. Учасники табору проживала у місцевій школі, яка була оточена мальовничими гірськими краєвидами. Психологи, соціальні працівники та вихователі намагалися організувати дозвілля дітей так, щоб вони мали можливість не лише гарно відпочити у карпатському краю, а водночас оздоровитися тілом і душею, навчитись нового, знайти друзів.

У проведенні табору було використано багато креативних підходів. Запрошено волонтерів зі школи бойового гопака «Духобор», які щоденно проводили ранкові порухи та майстер-класи. Також одна з працівників Карітасу, психолог Мар’яна Нискогуз, застосувала новітні методи проведення психологічних ігор, досвід яких було перейнято на навчанні у польських тренерів. Двоє хлопців із Дрогобицької Духовної Семінарії вносили в табір молитовну атмосферу і заохочували дітей до духовного життя за допомогою інтерактивних методів.

Під час відпочинку діти взяли участь у таких активностях: похід на гору «Небесної сотні», відпочинок на озері, річці та водоспаді, КВН, шоу талантів, інтерпретація казок, музична показуха, козацькі забави, квест, ватра з піснями, банси, мультфільми з обговоренням, спільні ранішні і вечірні молитви.

"А коли ви ще проведете такий табір?", "А можна ми ще на тиждень залишимося?» – найпоширеніші запитання дітей в останні дні відпочинку. Щасливі, втомлені, переповнені враженнями та позитивними емоціями діти та аніматори табору повернулись додому.

Дякуємо жертводавцям та партнерам табору. Дякуємо волонтерам.
Дякуємо Господу, який вберіг нас здоровими і радісними.

Снієана Креховецька
працівник БФ "Карітас"

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори