SDE

Добре слово, немов дощ у засуху [фото]

17 липня 2018
Друк E-mail
Фото Студентського капеланства
Протягом 9-12 липня у селищі міського типу Славське, Сколівського району, проходив табір «BLESSING CHALLENGE», який з ініціативи капелана о. Євгена Макогона та за підтримки БО «Львівська освітня фундація» для дітей воїнів АТО та дітей сиріт організували студенти Дрогобицького механіко–технологічного коледжу, студенти Дрогобицького музичного коледжу ім. В.Барвінського та парафіяльна молодь парафії Введення в храм Пресвятої Богородиці с. Колпець.

Ці дні були наповненими яскравими враженнями, незабутніми моментами і ДОБРОМ. Вислів "Не будь скупим на добре слово" був девізом всього, що відбувалось із нами протягом табору. Спільна молитва (молебні, вечірня, молитва ТЕЗЕ та Божественна Літургія, очолювані о.Євгеном) справді чинили із чужих людей єдину спільноту. Протягом щоденних наук, які проводили о.Євген і брати-семінаристи ми роздумували про Блаженства із Нагірної проповіді Ісуса. Таким чином, активний відпочинок гармонійно переплітався із змістовними та актуальними духовними науками. А ще: веселі пісні навколо вечірнього вогнища; інзабутні листи "Від таємного друга", банси, постановки пантомім на тему притч, фотоквести і мальовничі Карпати…

Прекрасний час, проведений на таборі став гарною пригодою і великим незабутнім спогадом. Дякуємо усім за прекрасний час, нових друзів… Ми повернулись дійсно багатими.

Ірина Стоколоса, студентка ДМТК

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Теми: студентське капеланство

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори