SDE

Владика Ярослав здійснить Чин посвяти міст, сіл та їх мешканців, вірних Єпархії та всього українського народу під Покров Божої Матері, прославленої в чудотворній Грушівській Іконі

25 лютого 2022
Друк E-mail
У повній довірі до Божого Милосердя, зважаючи на загрозу, яка нависла над Україною, Преосвященний Владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький здійснить Чин посвяти наших міст, сіл та їх мешканців, вірних Єпархії та всього українського народу під Покров Божої Матері, яка прославилася у чудотворній Грушівській Іконі. Архиєрей разом з духовенством, представниками цивільної та військової влади передасть під особливу опіку Пресвятої Богородиці українське військо та всіх захисників нашої Батьківщини.

Чин посвяти відбудеться 26 лютого о 16:00 перед Грушівською Іконою Богородиці, яка розміщена на фасаді Катедрального Собору Пресвятої Трійці в м. Дрогобичі.

Ласкаво запрошуємо до участі духовенство та вірних українських Церков, представників громадських і політичних організацій та всіх людей доброї волі, які в цей драматичний і вирішальний час для нашого народу просять про Божу допомогу і захист. Допомога ж наша від Господа, що створив небо і землю (Пс. 120, 2).

Всі святі і праведні українського народу, моліться за нас! Пресвятая Богородице, спаси та Захисти Україну!

Пресслужба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Ярослав (Приріз), Катедральний собор

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори